domingo, 11 de enero de 2009

Benvinguts al Diari Digital de Riudellots!!!



Benvinguts!!


Sóc el Xavier López tinc 22 anys i visc al veïnat de Can Calderó. Actualment treballo a un Laboratori de construcció dedicat al control de qualitat. A banda d'això, estudio Marketing Digital i Noves Tecnologies i com a pràctica, després de pensar-hi molt, vaig decidir fer un portal públic d'opinió on tots els vilatans/es de Riudellots s'hi poguessin expressar amb total llibertat.

Un dels objectius personal d'aquest blog és atansar al poble una eina pública per escriure el que sigui i formar un punt de trobada digital.


També aprofito per dir que aquest blog preten ser una mena de diari digital, això fa que tots els continguts que s'hi publiquin han de ser de caire Municipal, tot el que s'hi publiqui que no respecti aquesta condició serà eliminat.

Resulta de vital importància la vostra participació, és per això que faig una crida a totes les entitats municipals que em informin a l'equip de Riudellots al Dia sobre les seves activitats per fer aquest diari cada dia una mica més gran.


Per acabar, vull fer referència al nom d'aquest diari, RIUDELLOTS AL DIA, aquest nom significa que tots els pobles pateixen canvis a diari i Riudellots no és diferent. Riudellots al dia pretén que els canvis importants no quedin a l'oblit sinó escrits, en aquest cas, digitalment.


Espero la vostra col.laboració!!

Moltes Gràcies.


Xavier López


Riudellots al dia.

1 comentario:

  1. Entitats Riudellots25 de octubre de 2009, 16:47

    Com funciona? Les entitats t'hem d'enviar informació?

    ResponderEliminar

Podeu escriure comentaris amb total llibertat, donant la vostra opinió, fent suggeriments o fins i tot sol.licitant alguna informació en concret